VoIP bellen

 

 

 

 

 

 

Zakelijk bellen via internet

De dagen van een ISDN (Integrated Services Digital Network) telefooncentrale zijn geteld. De ISDN verbinding, die vaak voor telefonie en alarm gebruikt worden, zal per 1 september 2019 uit verdwijnen.
Tijd voor verandering en vernieuwing. Gelukkig zijn er tegenwoordig uitstekende oplossingen die ISDN kunnen vervangen. Bellen via het internet bijvoorbeeld. VoIP (Voice over Internet Protocol) biedt in tegenstelling tot ISDN veel meer vrijheid en de mogelijkheden zijn veel uitgebreider. Zo is het veel makkelijker om belgroepen aan te maken. Kunt u heel snel een callflow maken zodat uw klanten direct bij de juiste persoon terecht komen zonder lange wachttijden.

 

Twee manieren

Hosted VoiP: Bij deze oplossing kunt u uw huidige telefooncentrale de deur uit doen. U heeft alleen een licentie en een IP toestel nodig. De intelligentie en functionaliteiten zijn allemaal aanwezig in onze cloud telefonie-oplossing. Zo bent u verzekerd van de laatste nieuwe telefonie-ontwikkelingen en functionaliteiten. Middels ons 10-stappenplan is uw callflow heel makkelijk in te stellen en daar waar nodig te veranderen.

Sip Trunking: Indien u reeds beschikt over een IP telefooncentrale waaraan systeemtoestellen gekoppeld zijn, dan is een Sip Trunk voldoende.
Fenix Services biedt zeer scherpe nationale en internationale beltarieven voor het bellen over IP. En wilt u geen verrassingen achteraf? Dan is een afgekocht beltarief dé ideale oplossing.

 

Vast-Mobiel Integratie

Tegenwoordig zijn er bij bedrijven steeds meer digitale nomaden (medewerkers met alleen een laptop en mobiele telefoon) aan het werk. Het geeft een vertrouwd gevoel als zij ook echt onderdeel zijn van de zakelijke telefoonomgeving. Vast-Mobiel Integratie koppelt de mobiele/ smartphone aan een zakelijke vast nummer. Zo kunnen zij het vaste nummer van kantoor meezenden als zij bellen of bellen ze via een verkort nummer naar een collega. Dit geeft niet alleen gebruikersgemak, maar is ook ideaal als u uw mobiele telefoonnummer niet aan iedereen zou willen geven. Via een mobiele app is uw persoonlijke bereikbaarheid makkelijk in te stellen.

 

Een vast toestel of juist niet

Een wireless office of toch het vertrouwde vaste toestel? Fenix Services levert diverse vaste bureautoestellen en diverse draadloze toestellen. Of gaat u juist voor alleen mobiele telefoons of sofwarelicenties om te bellen Ook dat kan en op basis van uw wensen kunnen we uw bedrijfsomgeving geheel inrichten.

 

Nieuwsgierig geworden naar dé oplossing voor uw organisatie?