Video

Verander de wereld met video

We zijn steeds vaker online en zoeken vrijwel alles op. Jarenlang was Google de grootste zoekmachine van de wereld. Tegenwoordig wordt er eerder gebruik gemaakt van YouTube om iets op te zoeken. Maak ook video gecombineerd met een duidelijke uitleg heeft de voorkeur.

 

Creëer sfeer

Video is een ideale manier om uw bedrijf te presenteren. U geeft klanten een beeld en gevoel bij uw bedrijf, de producten en de diensten. Maak een makkelijke instructie film of een productvideo. Geef uw klanten het woord of maak een combinatie van diverse onderdelen. Fenix Services maakt zeer mooie, leuke en spontane vlogs die ervoor zorgen dat u zich meer in de kijker speelt en u langer herinnerd zult worden door uw klant. Geen stijve bedrijfsfilm, maar op een leuke spontane manier iets in beeld brengen.

 

Eindeloze mogelijkheden

Video is de perfecte manier om een medewerker aan het woord te laten. Breng de werksfeer in beeld en gebruik deze creatieve manier bijvoorbeeld om een vacature onder de aandacht te brengen.
Toon uw producten en diensten aan de wereld en geef duidelijke uitleg over de vele mogelijkheden die uw bedrijf te bieden heeft.
Tover een digitale nieuwsbrief om tot een echte reportage. Toon uw organisatie aan de wereld. Al met al; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u weten hoe dit er in praktijk voor uw onderneming uit kan zien?

Contact