Website

Actuele Website

Een website is inmiddels een standaard onderdeel van elk bedrijf. Uw klanten willen geïnformeerd worden over de mogelijkheden van uw diensten en producten en hoe kan dat beter dan via een online etalage. Klanten die uw bedrijf zoeken via Google vinden uw bedrijf sneller en het contact is dan zo gelegd. Maar het opmaken van een website kost veel tijd. Goede teksten en passende afbeeldingen zorgen er voor dat de lezer beter geïnformeerd wordt en de kans op contact wordt groter. Maar het stopt niet bij de opmaak. Laat ook online zien dat uw bedrijf leeft. Plaats regelmatig nieuwsberichten of leuke wetenswaardigheden over uw bedrijf. Zo voorkomt u dat er nieuws van maanden geleden online staat. Ook het veranderen van afbeeldingen naar seizoensbeelden geeft uw website een levendig karakter. Het onderhouden hiervan is van essentieel belang tegenwoordig.

 

Gekoppelde Social Media

Koppel uw Social Media aan uw website en laat sprekende video’s zien. Met ons Social Media totaal pakket, tovert u uw online activiteiten om naar een nieuw tijdperk.
Vertel uw verhaal eens op een andere manier, dan alleen met woorden. Met blogs, interview of moderne bedrijfsfilmpje creëert u een andere beleving. Video’s kunnen getoond worden op uw website en ook een geheel eigen YouTube kanaal behoort tot de mogelijkheden.

En heeft u al eens nagedacht over de zoekwoorden waar klant op zoeken? Of aanvullende domeinnamen die meer bezoekers naar uw pagina’s leiden?

Fenix Services helpt uw graag bij al deze onderdelen. Voorkom dat er zomerse taferelen te zien zijn in de winter. Of nieuwsberichten die al lang geen nieuws meer zijn. Wij helpen graag bij het onderhouden van uw website en het plaatsen van nieuwe berichten. Wij kijken kritisch naar de teksten en zorgen dat alles altijd up-to-date is. Verder verzorgen wij ook uw films, Social Media en zelfs een volledig marketing plan. Liever alleen uw website onderhouden? Dat kan natuurlijk. De keuze is aan u.

Contact