Diensten

Het dienstenportfolio van Fenix Services  bestaat uit een breed scala aan diensten die het mogelijk maken een complete oplossing te bieden voor alle ICT vraagstukken.

De weg naar succes!

Om ervoor te zorgen dat uw onderneming high speed vooruit gaat is het noodzakelijk om regelmatig onderhoud te plegen aan uw bedrijf. Met de juiste tools blijft het succes van uw organisatie gegarandeerd.

De basis onderdelen van ieder bedrijf

Fenix ICT:  De basis van iedere onderneming. Goede ICT diensten zorgen ervoor dat u een goede communicatie heeft met uw eindklanten. Zo vergroot u het succes van uw bedrijf. Fenix Services zorgt ervoor dat u een supersnelle internetverbinding tot uw beschikking heeft. Dat uw ontvangen betalingen met uw klanten tot in de puntjes verzorgd zijn. Ook zorgt Fenix Services voor optimale telefonische bereikbaarheid zodat u geen enkele kans hoeft te missen en zorgen we ook nog voor de optimale beveiliging van uw organisatie. Deze diensten zijn de achterkant van uw organisatie.

Meer informatie

Fenix Marketing: De voorkant van uw organisatie en dus een zeer belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Het bepaalt immers of uw klanten u zien en hoe ze u zien. Fenix Services zorgt ervoor dat uw marketing wordt aangepast naar marketing nieuwe stijl en levert daarbij alle diensten die daarbij horen. Zo kunnen wij zorgen voor het in beeld brengen van het proces van aankoop tot levering waardoor klanten meer beleving ervaren bij uw diensten en/of producten. Maar natuurlijk kunnen wij u ook volledig ondersteunen met het bijhouden van al uw online bedrijfsinformatie zodat u altijd een actuele website heeft en er geen zomerse taferelen meer op uw website vermeld staan als het hartje winter is. Fenix Marketing kan dus uw online etalageraam volledig invullen en verzorgen.

Meer informatie

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Contact