Fenix Marketing

Fenix Marketing is uw visitekaartje

Het begrip marketing betekent alle activiteiten die uw bedrijf inzet om de verkoop van producten en diensten te bevorderen. Alle activiteiten is natuurlijk een ruim begrip en met de eindeloze mogelijkheden lopen de kosten al snel op. Marketing is hét visitekaartje van uw bedrijf en een eerste indruk dat klanten van u krijgen. Intussen heeft vrijwel elk bedrijf een website, zijn de producten die u verkoop op meerdere plaatsen te koop en speurt de klant naar de laagste prijs. In de huidige marketing wereld is het belangrijk om op te vallen, om uniek te zijn, om klanten te overtuigen van uw product, uw dienst en uw bedrijf.

Marketingplan

Om een beeld te krijgen van de totale marketing, is een plan nodig. Waar staat uw bedrijf op dit moment en waar wilt u naar toe. Wat zijn de verwachtingen van de online wereld en wat zijn de mogelijkheden. Met een gedegen plan krijgt u zicht op de huidige situatie. En kunt u de koers naar de toekomst bepalen. Daarbij kan het opstellen van een Marketing Plan een behoorlijke klus zijn. Het vergt tijd en kennis, die u wellicht liever investeert in uw eigen business. Fenix Marketing maakt een eerste start met het in kaart brengen van uw huidige activiteiten. Waar wordt momenteel gebruik van gemaakt en hoe wordt dit onderhouden. Daarna stellen we samen een nieuw doel en zullen wij u adviseren hoe dit het beste ingevuld kan worden.

 

 

 

 

 

 

Moderne Marketing

Fenix Marketing verzorgt marketing zoals moderne marketing hoort te zijn. Geen saaie website met nieuwsfeitjes die maanden oud zijn, maar een bijgewerkte website met het laatste nieuws. Uw bedrijf zal actief aanwezig zijn op Social Media en met leuke video’s vertelt u uw persoonlijke en authentieke verhaal. Overtuig eens uw klanten op een andere manier en laat eens zien wie u bent en waar u voor staat. Vertel uw verhaal aan de wereld, laat zien dat u er bent!

Fenix Services biedt een breed pakket aan diensten die uw totale marketing een boost geven, maar voordat we starten wordt er een uitgebreid marketing plan voor u gemaakt. Waar staat u, waar wilt u naar toe en hoe kunnen we dit bereiken. Vanuit dit uitgangspunt kunnen diverse middelen ingezet worden om de gewenste resultaten te bereiken. Of het nu gaat om het bijhouden van uw website, opstellen van nieuwsberichten, het maken van video’s of uw Social Media verwerken; Fenix Marketing verzorgt het voor u.

Ook zo benieuwd naar uw persoonlijke Fenix Marketing scan?

Contact

 

Lees meer over Video Lees meer over Websites Lees meer over Social Media