Telefonie

Tijden verandering en vernieuwingen razendsnel. VoIP (Voice over Internet Protocol) biedt veel vrijheid.  Zo is het heel makkelijker om belgroepen aan te maken. Kunt u heel snel een callflow maken zodat uw klanten direct bij de juiste persoon terecht komen. En dat alles met slechts een paar muis-klikken.

Hosted Telefonie

 

Bij deze oplossing kunt u uw huidige telefooncentrale de deur uit doen. U heeft alleen een licentie en een IP toestel nodig. De intelligentie en functionaliteiten zijn allemaal aanwezig in onze cloud telefonie-oplossing. Zo bent u verzekerd van de laatste nieuwe telefonie-ontwikkelingen en functionaliteiten. Middels ons 10-stappenplan is uw callflow heel makkelijk in te stellen en daar waar nodig te veranderen.

 Bellen via de PC

 

Met onze nieuwe feature Web Calls is een nieuw tijdperk aangebroken in de wereld van Cloud Communicatie. Web Calls is de nieuwste feature van ons State-of-the-Art Cloud Communicatie Platform. Met Web Calls kunnen gebruikers voortaan bellen en gebeld worden vanuit de webbrowser zonder gebruik te maken van een vast toestel.
Heel Nederland werkt zoveel mogelijk vanuit huis en de vaste toestellen op kantoor worden bijna niet meer gebruikt. Mede voor thuiswerkend Nederland hebben wij de nieuwe feature Web Calls ontwikkeld. Web Calls is niet alleen een prachtige communicatieoplossing voor thuiswerkers, maar geeft communicatie een compleet nieuwe dimensie. 

 

SIP Trunk

 

Indien u reeds beschikt over een IP telefooncentrale waaraan systeemtoestellen gekoppeld zijn, dan is een SIP Trunk voldoende.
Fenix Services biedt zeer scherpe nationale en internationale beltarieven voor het bellen over IP. En wilt u geen verrassingen achteraf? Dan is een afgekocht beltarief dé ideale oplossing.

 

Hardware

 

Een wireless office of toch het vertrouwde vaste toestel? Fenix Services levert diverse vaste bureautoestellen en diverse draadloze toestellen. Of gaat u juist voor alleen mobiele telefoons of sofwarelicenties om te bellen Ook dat kan en op basis van uw wensen kunnen we uw bedrijfsomgeving geheel inrichten.

Vast-Mobiel en integratie met CRM systemen zoals Salesforce

 

Tegenwoordig zijn er bij bedrijven steeds meer digitale nomaden (medewerkers met alleen een laptop en mobiele telefoon) aan het werk. Het geeft een vertrouwd gevoel als zij ook echt onderdeel zijn van de zakelijke telefoonomgeving. Vast-Mobiel Integratie koppelt de mobiele/ smartphone aan een zakelijke vast nummer. Zo kunnen zij het vaste nummer van kantoor meezenden als zij bellen of bellen ze via een verkort nummer naar een collega. Dit geeft niet alleen gebruikersgemak, maar is ook ideaal als u uw mobiele telefoonnummer niet aan iedereen zou willen geven. Via een mobiele app is uw persoonlijke bereikbaarheid makkelijk in te stellen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

    

Contact

 

 

 

 

 

 

 

De markt vraagt steeds meer om telefonie oplossingen die gekoppeld kunnen worden aan CRM systemen of verkoopinformatiesystemen zoals Salesforce.
Fenix Services biedt voor haar klanten geïntegreerde oplossingen zonder moeilijk gedoe, dure investeringen of hoge maandelijkse kosten.
Vraag naar de mogelijkheden of een demo.