Beveiliging en Alarm

Toegangscontrole, video bewaking, beveiliging en alarmering geven een veilig gevoel. Met de beveiliging oplossingen van Fenix Services bent u verzekerd van de juiste opvolging na een alarm. Fenix Services levert diverse alarm systemen, toegangscontroles  en meldkamer abonnementen. Heeft u een BORGcertificaat nodig? Ook daarbij helpen wij u graag.

 

Meldkamer

 

Een professionele meldkamer-abonnement waar elke melding binnenkomt. Van hieruit wordt de gewensten handeling uitgevoerd. Of het nu gaat om het bellen naar de sleutelhouder of het op de hoogte brengen van een surveillance dienst; de keuze is aan u.  

Camera’s

 

Moderne camera’s met de nieuwste technieken. Altijd haarscherp beeld en alle beelden op scherm. Opnemen en terugkijken wanneer en waar u maar wilt.

 

Alarmsystemen

 

Alarmsystemen met draadloze toegangscontrole maakt het onthouden van codes overbodig.

Surveillance

 

Wilt u niet zelf naar locatie toe, midden in de nacht, om te kijken of er onraad is, dan biedt Fenix Services unieke landelijke surveillance diensten. Zo kunt u namelijk zelf blijven liggen en doen de beveiligers het werk.

 

 

Uw bedrijf veilig

De beveiliging van uw bedrijf is een serieuze zaak. Natuurlijk hoopt u dat het nooit nodig is, maar mocht er onverwacht iets gebeuren dan bent u met de Beveiligingsdiensten van Fenix Services altijd up-to-date.

 

Bent u op zoek naar een vertrouwelijk beveiligingsadvies?

 

Contact