Over Ons

Het diensten-pakket van Fenix Services  bestaat uit een breed scala aan diensten
die het mogelijk maken een complete oplossing te bieden voor alle ICT vraagstukken.

 

 

Onze  totaaloplossing in ICT heeft reeds haar sporen verdiend in de afgelopen 12 jaar. Fenix Services zorgt ervoor dat u supersnelle internetverbinding tot uw beschikking heeft. Dat uw ontvangen betalingen met uw klanten tot in de puntjes verzorgd zijn. Ook zorgt Fenix Services voor optimale telefonische bereikbaarheid zodat u geen enkele kans hoeft te missen en zorgen we ook nog voor de optimale beveiliging van uw organisatie.

 

 

Marketing is hét visitekaartje van uw bedrijf en een eerste indruk dat klanten van u krijgen. Fenix Services biedt een breed pakket aan diensten die uw totale marketing een boost geven. Verras uw klanten met unieke video’s, presenteer uw bedrijf op Social Media en creëer de perfecte website. Wij helpen u bij het samenstellen van de perfecte mix van marketing tool zodat uw bedrijf echt opvalt.

 

Missie

De missie van Fenix Services is om uw bedrijf nog succesvoller te maken. Dat betekent dat we u helpen bij een goede inrichting van al uw ICT diensten en u voorzien van de juiste marketing tools. Zo kunt u met een goede basis in communicatiediensten en een uitstekende uitstraling uitgroeien tot een nog succesvollere onderneming. Making your company successful.

Kernwaarden

Fenix Services heeft een aantal kernwaarden waar wij voor staan.

 

Authenticiteit

Fenix Services staat voor trouw blijven aan de eigen persoonlijkheid of karakter ondanks externe impulsen.
Bij Fenix Services staat iedere medewerker voor oprechtheid en echtheid, dus geen dubbele agenda’s. What you see is what you get.

 

Duurzaamheid

In 2014 hebben de Verenigde Naties 17 doelen opgesteld, die  bijdragen aan een betere wereld.
Fenix Services zet zich in voor één van de 17 doelen die de Verenigde Naties heeft gesteld.

Fenix Services heeft doel 5 geadopteerd: Gelijkheid van Vrouwen en Mannen.
“Gelijkheid tussen mannen en vrouwen is niet alleen een mensenrecht, maar ook de basis voor een vreedzame, welvarende en duurzame wereld”, aldus de Verenigde Naties.

Fenix Services zet zich in het terugdringen van alle vormen van geweld tegen alle vrouwen en mannen in de publieke en private sfeer, met inbegrip van mensenhandel en seksuele en andere vormen van uitbuiting.

Fenix Services zal 1% van haar winst, 1% van haar diensten en 1% van haar tijd kosteloos voor dit doel inzetten.

 

Doe maar minder interessant en meer geïnteresseerd

In al onze acties en gesprekken draait het niet om ons maar om u. Wij zullen dan ook te allen tijde uw wensen centraal stellen en dat begint met oprechte interesse in u als klant. Hierdoor zal ons aanbod altijd aansluiten bij uw vraagstelling.

 

Service met een smile

Fenix Services gaat uit van de ideologie dat wij met onze klanten omgaan zoals wij zelf ook graag behandeld zouden willen worden. Dat betekent dat onze medewerkers zich uitstekend kunnen inleven in u als klant. Onze medewerkers zijn oplossingsgericht, met kennis van zaken, zodat iedere klant snel en adequaat geholpen kan worden. Service met een smile dus!

 

Altijd Win-Win situatie

Fenix Services zal bij ieder overeengekomen voorstel uitgaan van een Win-Win situatie en zo betaalt u een eerlijke prijs voor onze diensten. Geen verrassingen achteraf dus. Zo komt u bij Fenix Services nooit voor onverwachte verrassingen te staan als u met onze helpdesk belt, u betaalt gewoon een van te voren afgesproken prijs voor service. Ook de jaarlijkse indexatie van diensten doen wij niet aan gedurende de looptijd van het contract. U betaalt alleen hetgeen er is afgesproken, wel zo fijn.

 

Bent u benieuwd naar ons persoonlijke verhaal?
We vertellen het u graag!

Contact