Betalingen

 

Klanten verwachten tegenwoordig dat ze overal met hun betaalpas kunnen betalen. Grote en kleine bedragen. Maar ook betalingen via Credit Cards of Giftcards worden immers als standaard betaalmiddelen gezien.  Om deze betalingen snel en veilig te laten verlopen, dient u te beschikken over een veilige verbinding en een passende betaalterminal.

Veiligheid

Fenix Services maakt alleen gebruik van een gecertificeerd beveiligd netwerk. Hierover wordt een betaling verzonden. Het voordeel hiervan is dat er altijd een beveiligde ingang bij Equens gebruikt wordt. Op deze manier zijn betalingen altijd te traceren. Wel zo’n veilig idee!

Equens of CCV processing

Fenix Services heeft contracten en contacten met alle transactieverwerkers in Nederland. Natuurlijk ook bij Equens en CCV Processing waar alle transacties verwerkt kunnen worden.
Ook heeft Fenix Services contacten met alle creditcardmaatschappijen. Daardoor kunnen wij een scherp tarief aanbieden voor de verwerking van deze betalingen.

Verschoven Boekingsperiode

Horeca ondernemers ondervinden regelmatig problemen met het verwerken van pinbetalingen. Voor deze horecaondernemers is de mogelijkheid voor verschoven boekingen een ideale oplossing. Pinbetalingen die na 22:00 uur plaats vinden, worden op dezelfde dag geboekt. Zo voorkomt u een verschil in de boekhouding.

Pinterminal

Er zijn vele soorten betaalautomaten verkrijgbaar. Mobiele, losse en kassa-gekoppelde betaalterminals. De terminals van CCV en Banksys zijn betrouwbaar en daardoor de ideale betaalautomaat voor elke onderneming.

Met een mobiele pin heeft u de vrijheid om overal de klant via pin of Credit Card te laten betalen. Aan de deur, onderweg of op het terras. Klanten kunnen overal direct mobiel pinnen.

Tevens heeft u de mogelijkheid om een terminal van CCV of Banksys naast uw kassa te plaatsen. Een losse betaalautomaat kan eenvoudig geïnstalleerd worden, zonder dat er aanpassingen in uw kassa doorgevoerd dienen te worden.

CCV en Banksys beschikken tevens over een volledig kassa gekoppelde betaalautomaat. Betalingen via deze automaat worden direct geregistreerd in de kassa. Hierdoor is fouten maken haast onmogelijk.

Onder andere de CCV Vx570 en Banksys Yomani worden veel gebruikt door winkeliers. Deze betrouwbare apparaten kunnen zowel los als ook gekoppeld geïnstalleerd worden.

Tevens biedt Fenix Services diverse pin pakketten aan, waarmee een pin terminal voor iedereen betaalbaar worden.

Bekijk de mogelijkheden van Fenix Pin Pakket.

 

NFC

NFC, ook wel near field communication, is inmiddels niet meer weg te denken uit de betaalwereld. Daarom is ook iedere pinterminal die wij leveren gereed voor NFC betalingen. Zo kunnen uw klanten contactloos betalen en snel afrekenen.