(Junior) Accountmanager

doorEsther Nuiver

(Junior) Accountmanager

Om ons klantenbestand verder uit te breiden, zijn wij op zoek naar een (junior) accountmanager direct sales. In deze full time (36 uur) baan krijg jij de mogelijkheid om je zelf verder te ontplooien tot een echte sales professional. Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van afspraken, het uitwerken van offertes en het verwerken van opdrachten. Onze ervaren sales directer ondersteunt je graag en zorgt voor een zeer praktijkgerichte begeleiding. 

 

Wie zijn wij

Wij zijn Fenix Services. Wij zijn een totaal leverancier van ICT-diensten voor MKB en Retail. Door middel van één totaal pakket kunnen wij bedrijven voorzien van internet, telefonie, beveiliging en betaaldiensten. Alles op één plek, met één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk. 

Ons motto is ‘Making your company successful’, want als ICT goed geregeld is, kun je als onderneming je focus leggen op je eigen business en zo nog succesvoller worden. 

Wij vinden luisteren naar onze klanten heel belangrijk en wij zoeken een collega die oprecht geïnteresseerd is in de gesprekspartner en altijd op zoek gaat naar een win-win situatie. 

 

Wat bieden wij

Je krijgt de kans om bedrijven en winkelketens in heel Nederland te bezoeken. Samen met de sales director werk je aan jouw sales kwaliteiten en met behulp van relevante trainingen werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We verwachten dat je om kunt gaan met de vrijheid die je krijgt en dat je een echte aanpakker bent. En je bent gewend om met sales targets te werken. 

Daarnaast bieden wij:
– Basis salaris + uitstekende provisie regeling
– 36 urige werkweek
– Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, natuurlijk 25 verlof dagen
– Mogelijkheid tot 10 extra ATV dagen
– Persoonlijke ontwikkel mogelijkheden, door middel van begeleiding en training
– Auto van de zaak
– Mobiele telefoon en laptop
– Mogelijkheid om vanuit huis te werken

 

Wat verwachten wij

– Een HBO werk- en denkniveau is wel wenselijk
– Je hebt een echter ‘hunter’ mentaliteit
– Heb je ervaring? Top! Wij horen graag welke ervaring je hebt opgedaan en geven jou de kans om verder te groeien
– Heb je geen ervaring? Geen probleem! Vertel ons wat jouw motivatie is om alles over sales te leren
– Je kunt goed met mensen omgaan en kunt je aanpassen aan de individuele klant
– Je hebt affiniteit van ICT en (enige) ervaring met B2B

 

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk.

Over de auteur

Esther Nuiver author

Ik ben Esther Nuiver, 44 jaar en al geruime tijd zelfstandig ondernemer. Sinds een aantal jaren werkzaam in de online marketing. Nu mede oprichter van Fenix Services. Ons doel is uw bedrijf te helpen om nog succesvoller te worden. Dit doen wij door het aanbieden van de perfecte ICT en moderne marketing die aansluiten op de werkvloer.