Transformatie

Ontstaan van Fenix

De feniks is een Griekse mythologische vogel. Deze vogel is bekend omdat hij na een bepaalde periode verbrandt, waarna uit zijn as een nieuwe jonge feniks verrijst. Een volledige transformatie van het oude naar het nieuwe. Een nieuwe versie van jezelf.  In de symboliek is de feniks een belangrijke vogel. Als zodanig staat hij symbool voor onsterfelijkheid en opstanding.
Wil je meer weten over het ontstaan van Fenix Services en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Tijden veranderen, de digitale revolutie komt eraan. ICT-diensten zijn niet meer weg te denken uit onze wereld. Maar voldoen de technieken nog wel aan de behoeftes? Snel, stabiel en veilige internetverbindingen zijn van groot belang. Online werkplekken waarmee uw medewerkers overal kunnen werken en telefonie die helemaal aansluit bij uw eisen. Wij helpen u graag bij het inrichten van uw ICT-diensten, zodat u de transformatie naar een nieuw tijdperk van werken kunt maken.

Marketing is tegenwoordig een groot onderdeel geworden van elk bedrijf. Een informatieve website, gecombineerd met passende Social Media en aangevuld met persoonlijke video’s kan ook uw bedrijf een extra duwtje in de rug geven. Ook op marketing gebied kunnen wij u helpen bij de transformatie naar de nieuw tijd.

 

Transformatie

Wij kunnen de wereld van uw bedrijf transformeren naar de realiteit van nu. Zodat u anno 2018 ook in het digitale tijdperk gevonden wordt en u de juiste ICT diensten heeft. Het is niet meer OF het is EN. Dat betekent dat alle middelen ingezet moeten worden om een maximaal bereik te realiseren. Fenix Services kan u alle werkzaamheden uit handen nemen en u meenemen naar de nieuwe digitale wereld. Mogen wij eens met u meedenken over uw marketing- en IT-plan? Benieuwd naar ons persoonlijke verhaal?