Imago

Creëer een uitstraling

Naast de vele online marketing mogelijkheden, is er ook een scala aan opties voor uw huisstijl en imago. Uw imago is het beeld dat uw klanten van u hebben of krijgen. Een eerste indruk is van groot belang.

Stelt u zich eens voor: u bezoekt een bedrijf waar u nog nooit eerder geweest bent. Al voordat u de parkeerplaats oprijdt ziet u kleurrijke vlaggen die de weg naar de ingang markeren.
Bij de ingang wordt u verwelkomd met een pakkende slogan op de pand van het bedrijf. U krijgt een warm welkom gevoel en door de aantrekkelijke buitenkant heeft u meer vertrouwen in het bedrijf.
Binnen wordt u ontvangen met een heerlijk kopje koffie, geserveerd in servies waarop het logo van het bedrijf te zien is.
Op de tafel voor u ligt een keurige schrijfblok en een pen op u te wachten. Ook hierop is het imago van het bedrijf terug te zien. Natuurlijk neemt u de notebloc en pen mee naar huis en zult u ook thuis nog regelmatig herinnerd worden aan dit bezoek.

 

Imago

Banners, vlaggen, belettering, drukwerk en promotie materiaal; al deze mogelijkheden liggen ook binnen uw handbereik. Fenix Services helpt u bij de samenstellen van de juiste mix van online marketing en traditionele marketing. Wij brengen de beide onderdelen samen en zorgen er de voorkant van uw bedrijf opvalt.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact