Mailing

Moderne Media

Informatie over nieuwe producten, speciale acties of nieuwe ontwikkelingen delen met uw klanten gebeurt al jaren. Vroeger probeerden we klanten te winnen met advertenties in algemene bladen. Het bereik was enorm, maar de uiteindelijke doelgroep klein. Inmiddels is hierin veel veranderd en kunnen klanten gericht benaderd worden. Berichten die opgemaakt zijn voor specifieke groepen, met doelgerichte aanbiedingen.

 

Reclame boodschappen

De wereld informeren over een product of speciale aanbieding is niet altijd even makkelijk. Er zijn vele media’s om gebruik van te maken. Televisie, radio, dagbladen en tijdschriften, maar ook Social Media platformen. De keuze van het media dat u gebruikt is afhankelijk van diverse factoren. Wilt u de wereld veroveren of zoekt u uw klanten meer lokaal? Wellicht is uw doel om actie met een beperkte looptijd onder de aandacht te brengen of wilt u liever dat uw bedrijf lange tijd in de geheugens blijft hangen? Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende mogelijkheden.

 

Moderne tijden

In het digitale tijdperk waarin wij nu leven kunnen we klanten en specifieke doelgroepen snel en makkelijk bereiken. Een online mailing kan makkelijk verstuurd worden, maar wordt deze ook echt gelezen? Of bereiken we al snel een irritatie grens bij de ontvangers? De kunst zit in de frequentie en de inhoud. Verder is opvallen en uniek zijn van essentieel belang. Een saai tekst bericht verdwijnt direct in de digitale prullenbak en zal niet gelezen worden. De kans dat ontvangers zich uitschrijven of de mailing als spam archiveren is groot. Moderne tijden vragen om moderne mailings. Dus geen saaie berichten, maar flitsende nieuwtjes met inhoud.

 

Pers

Behalve het informeren van klanten, zijn er wellicht ook regelmatig berichten die u graag aan de pers wilt laten weten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe compagnon in uw bedrijf of is er een belangrijke zakelijk deal die u gesloten heeft. Het informeren van de pers is een mooie gelegenheid om uw bedrijf weer even onder aandacht te brengen bij het algehele publiek. Want hoe mooi is het om de wereld te laten zien dat er veranderingen zijn binnen uw organisatie. Het opstellen van een persbericht en het verzenden naar de media kan een hele klus zijn. Teksten moeten goed zijn en het bericht moet verzonden worden naar de juiste persbureau’s. Laat ons daarom die uitdaging voor u aangaan. Samen kunnen we het perfecte bericht opstellen en zorgen dat het bij de juiste bureau’s terecht komt.

 

Mogelijkheden

Zo zijn er tal van mogelijkheden om uw klanten via online kanalen te benaderen. Klant-mailing, gerichte campagnes of algemene persberichten; Fenix Services kan het voor u verzorgen. Want originele berichten maken indruk op uw klanten.

 

Benieuwd naar wat Fenix Services voor u kan betekenen?

Contact