Social Media

Dagelijks zijn er miljoenen mensen actief op diverse Social Media platforms.
Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. 94% van de 18+ Nederlanders is intussen lid van minimaal één online netwerk. Hoewel de meeste gebruikers online zijn vanwege persoonlijke redenen, worden reclames, aanbiedingen en acties toch altijd opgemerkt. Fenix Services laat ook uw organisatie opvallen tussen de vele berichten, tweets en foto’s.

 

Twitter

 

Twitter telt 2,6 miljoen gebruikers die regelmatig inloggen. Dat zijn 2,6 miljoen potentieel klanten die eenvoudig te benaderen zijn. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf echt opvalt tussen de vele berichten?

Facebook

 

Facebook is het meest gebruikt netwerk te wereld. In Nederland alleen al zijn er 10 miljoen gebruikers. Maar hoe bereikt u al die gebruikers?

 

Instagram

 

Afbeeldingen, foto’s en korte video’s worden door ruim 3 miljoen Nederlandser regelmatig bekeken. Wat maakt uw afbeelding zo bijzonder dat ze meer informatie willen?

LinkedIn

 

Het zakelijke platform wordt door 4 miljoen Nederlanders gebruikt. Waarom moeten ze uw bedrijf volgen?

 

 

Uw bedrijf op Social Media

Aanwezig zijn op Social Media is essentieel voor elk bedrijf. Maar het bijhouden van Social Media neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Tijd die u waarschijnlijk liever aan uw eigen business wilt besteden. Aanwezig zijn in de online wereld is essentieel in de huidige tijd. Fenix Services neemt u deze zorgen graag uit handen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en de platformen die het beste bij u passen. Dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse posts worden voor u professioneel verzorgd. Bovendien houden wij opmerkingen van bezoekers bij en wordt er op een passende manier geantwoord. Kortom u bent altijd online aanwezig.

 

Wilt u ook actief in de online wereld aanwezig zijn?

Contact