Video

Video is een ideale manier om uw bedrijf te presenteren. U geeft klanten een beeld en gevoel bij uw bedrijf, de producten en de diensten. Maak een makkelijke instructie film of een productvideo. Geef uw klanten het woord of maak een combinatie van diverse onderdelen. Fenix Services maakt zeer mooie, leuke en spontane vlogs die ervoor zorgen dat u zich meer in de kijker speelt en u langer herinnerd zult worden door uw klant. Geen stijve bedrijfsfilm, maar op een leuke spontane manier iets in beeld brengen.

 

YouTube

 

YouTube is inmiddels een onmisbare zoekmachine in de online wereld. Mensen willen het zien, horen en beleven. Maar hoe zorg je er voor dat je opvalt tussen al die video’s?

Vlogs

 

Persoonlijke vlogs met eigen ervaringen worden vaak bekeken en veel gedeeld. Laat klanten of personeel eens aan het woord. Wat is er nodig voor een spontane blog?

 

Instructies

 

Instructies en handleidingen die online te bekijken zijn, worden vaker geraadpleegd dan papieren handleidingen. Maar hoe tovert u uw handleiding om naar een pakkende video?  

Producten

 

Uw producten kunnen we op een leuke, spontane manier in beeld brengen. Korte video’s of  mogelijkheden of wellicht langere video’s waarin elk detail besproken worden. Maar hoe pakt u dit aan?

 

 

Eindeloze mogelijkheden

Video is de perfecte manier om een medewerker aan het woord te laten. Breng de werksfeer in beeld en gebruik deze creatieve manier bijvoorbeeld om een vacature onder de aandacht te brengen.
Toon uw producten en diensten aan de wereld en geef duidelijke uitleg over de vele mogelijkheden die uw bedrijf te bieden heeft.
Creëer een digitale nieuwsbrief om tot een echte reportage. Toon uw organisatie aan de wereld. Al met al; de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Wilt u weten hoe dit er in praktijk voor uw onderneming uit kan zien?

Contact