Website

Een website is inmiddels een standaard onderdeel van elk bedrijf. Uw klanten willen geïnformeerd worden over de mogelijkheden van uw diensten en producten en hoe kan dat beter dan via een online etalage. Fenix Services helpt bij het ontwerp, onderhoud en de vindbaarheid van uw organisatie online. Zo worden uw klanten goed geïnformeerd. En zullen ze sneller contact opnemen met uw bedrijf.

 

Domeinnamen

 

Een goede domeinnaam verhoogt de vindbaarheid. Door slim gebruik te maken van landing-pages trekt u meer bezoekers naar uw site. Benieuwd naar de vele mogelijkheden voor uw bedrijf?  

Ontwerp

 

Goede teksten en passende afbeeldingen zorgen er voor dat de lezer beter geïnformeerd wordt en de kans op contact wordt groter. Maar hoe verbeterd u uw site en geeft u de lezer de juiste informatie?

 

Beheer

 

Plaats regelmatig nieuwsberichten of leuke wetenswaardigheden over uw bedrijf. Verander afbeeldingen en geeft uw online visitekaartje zo een levendig karakter. Zullen wij u helpen bij het onderhoud?

Vindbaarheid

 

Verhoog de vindbaarheid van uw website en daarmee de mogelijk tot meer klanten. Maar hoe pakt u dit aan?

 

 

Uw eigen website

Een website is een essentieel onderdeel geworden voor elk bedrijf. Het ontwerp en onderhouden van een website kan veel tijd kosten. Fenix Services helpt uw graag bij het ontwerp, opmaak en onderhouden van uw website. Wij kijken kritisch naar de teksten en zorgen dat alles altijd up-to-date is. Wij ondersteunen bij het plaatsen van nieuwsberichten en voorzien u van duidelijke statistieken . En heeft u al eens nagedacht over de vele mogelijkheden om uw website te combineren met Social Media platformen? Samen kunnen we de mogelijkheden doornemen en een passende website maken.

 

Wilt u ook een up-to-date website?

Contact