Even wegdromen uit deze tijd, exclusief voor onze klanten

doorRené Nuiver

Even wegdromen uit deze tijd, exclusief voor onze klanten

Al onze klanten ontvangen deze week een pre-vakantie cadeau om even helemaal weg te dromen uit deze tijd.

Zo ontvangt iedere klant van ons de thriller “Grevelingen”, geschreven door Esther Nuiver. Een leuk, spannend boek dat in iedere vakantiekoffer thuishoort. Gewoon omdat het kan en omdat onze klanten het al zwaar genoeg hebben. Gewoon om ze een hart onder de riem te steken, zodat ze heel even aan iets anders kunnen denken in deze rare tijd.

Alle retailers die nu weer open mogen zijn wensen we heel veel succes met de verkoop. En voor iedereen die vakantieplannen heeft.: Alvast fijne vakantie!

Wil jij ook zo’n mooi boek ontvangen?
Bel ons voor een afspraak en we regelen ook nog een zorgeloze ICT omgeving voor je winkel of bedrijf.

 

 

Over de auteur

René Nuiver author

René Nuiver, 47 jaar en een paar maanden jong. Na de HAVO, NIMA SALES A en NIMA SALES B heb ik de eerste kennis van ICT diensten opgedaan bij het toenmalige Liberfone. Daar leerde ik de eerste kneepjes van ICT diensten en na wat omzwervingen bij toenmalige klanten en partners begon ik in 2007 voor mezelf als succesvolle ondernemer. Inmiddels ben ik in 2017 een nieuwe onderneming begonnen waarbij het dienstenportfolio is uitgebreid naar Marketing. De diensten die ieder bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn met u als middelpunt en niemand anders. Meer weten..... zie www.fenixservices.nl