Hiep, Hiep, in de gloria

doorRené Nuiver

Hiep, Hiep, in de gloria

Vandaag, 1 september is de dag dat Fenix Services alweer 3 jaar geleden is gestart. Sindsdien begint de dag voor ons met een dansje, en begint de dag met een lach. Want wie vrolijk kijkt in de morgen, die lacht de hele dag 🙂 Ik weet nog heel goed dat ik op die mooie 1 september ’s-middags uit de as herrees en bij de notaris zat om Fenix Services te starten.
Wij zorgen ervoor dat onze klanten nog succesvoller kunnen zijn. Dat is waar wij voor staan! Het succes van onze klanten! Wij maken fans van onze klanten.
Inmiddels is Fenix Services gegroeid met oude én nieuwe relaties en zijn we een gezonde organisatie, een mooie mijlpaal! En dat in deze bijzondere tijd. Daar ben ik heel dankbaar voor. Dit alles heb ik te danken aan mijn zeer gewaardeerde relaties die mij het vertrouwen gaven om met ons zaken te doen. Daarom laten we dit heugelijke feit ook niet zomaar voorbij gaan en zetten wij onze klanten flink in het zonnetje! Zo ontvangt iedere klant van Fenix Services een heerlijk taartje met 3 kaarsjes en zijn er tal van leuke acties.
Ook klant worden bij dit leuke ICT bedrijf en een wandeling met een lama winnen? Neem contact met ons op.

Over de auteur

René Nuiver author

René Nuiver, 47 jaar en een paar maanden jong. Na de HAVO, NIMA SALES A en NIMA SALES B heb ik de eerste kennis van ICT diensten opgedaan bij het toenmalige Liberfone. Daar leerde ik de eerste kneepjes van ICT diensten en na wat omzwervingen bij toenmalige klanten en partners begon ik in 2007 voor mezelf als succesvolle ondernemer. Inmiddels ben ik in 2017 een nieuwe onderneming begonnen waarbij het dienstenportfolio is uitgebreid naar Marketing. De diensten die ieder bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn met u als middelpunt en niemand anders. Meer weten..... zie www.fenixservices.nl