Het beste van twee werelden

doorRené Nuiver

Het beste van twee werelden

De MPL Alarm & Communicatie Centrale en Fenix Services hebben de krachten gebundeld.
Het beste uit twee werelden komt samen!

Wij begrijpen de frustraties als internet. PIN of telefonie uitvalt. Zeker als een winkel volstaat met klanten. Daarom werken wij niet met eindeloze keuzemenu’s en lastige tickets, maar direct en persoonlijke hulp.
Door de samenwerking van de MPL Alarm & Communicatie Centrale en Fenix Services beschikt u als klant over de perfecte mix van ICT-diensten en een uitstekende alarmcentrale.

Daarnaast heeft Fenix Services goede samenwerkingsverbanden met alle gerenommeerde kassa-software partijen, de grote telefonie platformen , de beste internet providers en de bekendste PIN aanbieders. Fenix Services zorgt ervoor dat u maar 1 aanspreekpunt heeft.

Met het ICT-diensten pakket van Fenix Services bent u onder andere voorzien van:
– Snel internet
– Betrouwbare WiFi
– Router in bruikleen
– Volledige PIN ondersteuning tijdens winkeltijden
– Verplichte afdracht en updates van PIN apparatuur
– Telefoonnummer en VoIP user licentie
– Gebruiksvriendelijke telefonie platform
– 24/7 bereikbaarheid
– Eén aanspreekpunt voor al uw ICT-diensten

 

 

Over de auteur

René Nuiver author

René Nuiver, 47 jaar en een paar maanden jong. Na de HAVO, NIMA SALES A en NIMA SALES B heb ik de eerste kennis van ICT diensten opgedaan bij het toenmalige Liberfone. Daar leerde ik de eerste kneepjes van ICT diensten en na wat omzwervingen bij toenmalige klanten en partners begon ik in 2007 voor mezelf als succesvolle ondernemer. Inmiddels ben ik in 2017 een nieuwe onderneming begonnen waarbij het dienstenportfolio is uitgebreid naar Marketing. De diensten die ieder bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn met u als middelpunt en niemand anders. Meer weten..... zie www.fenixservices.nl