Voor het eerst naar buiten

doorEsther Nuiver

Voor het eerst naar buiten

Na jaren in de binnendienst gewerkt te hebben en altijd achter 4 kantoormuren te moeten zitten heb ik een jaar geleden de overstap gemaakt naar de buitendienst!

Ik vind het geweldig! Alsof ik – het kleine bloemknopje – eindelijk de kans heeft gegrepen om uit te bloeien tot een prachtige bloem die er altijd al ingezeten heeft.

 

In de buitendienst gaat er nu een wereld voor mij open. Het leuke vind ik de contacten die ik maak.  Persoonlijk geniet ik van het kennismaken met mensen en het maken van nieuwe contacten.  Het enthousiasme en de positieve sfeer die er ontstaat tijdens die gesprekken zorgen ervoor dat mijn gesprekspartner energie en zelfs inspiratie krijgt. Die energie geeft het gesprek een extra dimensie en zo ontstaan vaak de mooiste gesprekken. Het hoeft dan niet eens altijd over de business te gaan. Samen kijken naar mogelijkheden, elkaar helpen en inspireren op welk gebied dan ook.

 

Alles begint natuurlijk met koude acquisitie. De telefoon op durven pakken en ‘vreemden’ bellen om elkaar te leren kennen. Gewoon een kopje koffie en een goed gesprek. Iets dat ik in het verleden nooit deed en eigenlijk ook niet echt mocht doen. Want werkend voor een baas die graag de touwtjes zelf in handen wil houden, daar wordt je niet echt door gestimuleerd. De ‘magic happens’ wanneer je uit je comfort-zone stapt. Sinds een jaar heb ik een eigen bedrijf. En daarmee heb ik afscheid genomen van bazen of managers die bepalen hoe ik het zou moeten doen en je geen ruimte geven voor zelf-employment. Nu maak ik mijn eigen keuzes, vanuit mijn ideeën.

 

Ik benader bedrijven op mijn eigen manier. En voer gesprekken zoals mijn gevoel zegt dat het zou moeten. En mijn energie en inspiratie worden ook opgemerkt door anderen. Zo ben ik onlangs nog geheel onverwachts uitgenodigd om te spreken tijdens een lezing. Een hele spontane uitnodiging, die ontstond tijdens een van die positieve gesprekken en voor mijzelf een fantastisch compliment! Zo’n leuk en energierijk gesprek kunnen wij ook samen hebben.

 

Binnenkort een keer koffie drinken om samen energie op te doen?
Bel mij gerust: 073 – 20 34 038

Over de auteur

Esther Nuiver author

Ik ben Esther Nuiver, 44 jaar en al geruime tijd zelfstandig ondernemer. Sinds een aantal jaren werkzaam in de online marketing. Nu mede oprichter van Fenix Services. Ons doel is uw bedrijf te helpen om nog succesvoller te worden. Dit doen wij door het aanbieden van de perfecte ICT en moderne marketing die aansluiten op de werkvloer.