VR ontwikkelingen

doorRené Nuiver

VR ontwikkelingen

Afgelopen week teruggekomen van een heerlijke vakantie uit de USA.
Fijne van vakantie is dat je altijd kunt relativeren en vaak bedenk je : “ Wat hebben wij het toch goed in Nederland.”

Als je echter kijkt naar de technologische ontwikkelingen dan moet ik toch helaas concluderen dat ze in de VS toch aanzienlijk verder zijn dan hier in Nederland. Niet voor niets dat Nederland op plaats 13 staat in de ranglijst en landen als de VS in de top 10.

 

HR technologie

Waar wij nog bezig zijn met VR-technologie via je smartphone en een malletje, is het in de VS gewoon mogelijk om in een hyper-reality game te stappen, waarbij je direct onderdeel uitmaakt van een filmscenario en waar je jezelf en je medespelers als je favoriete filmhelden ziet.
VR-technologie wordt HR-technologie.
https://blog.thevoid.com/how-hyper-reality-takes-virtual-reality-to-the-next-level

 

Klimaat

Als ik kijk naar de ontwikkelingen op het gebied van klimaat- en energieneutraal wonen, dan verbaast het mij dat er (ondanks allerlei klimaatafspraken die geëffectueerd moeten zijn voor 2030) nog steeds HR ketels geplaatst worden in nieuwbouwwoningen. En waarom is bijvoorbeeld Elon Musk’s Tesla batterij nog steeds niet in Nederland te verkrijgen? Waardoor energie lokaal opgeslagen kan worden.
Komt dit door de lobby’s van allerlei energiemaatschappijen waarbij de overheid nog veel te afhankelijk is van de inkomsten van deze maatschappijen?
Hoe kan het dat het 5 voor 12 is en er nog veel te weinig mee gedaan is om alle centrale verwarmingen te vervangen door warmtepompen en zonnecollectoren?
Iemand enig idee hoe we dat de komende jaren moeten gaan doen om al die miljoenen huizen om te bouwen in een markt waarbij installatie en elektrotechnisch personeel niet te krijgen is?
Of wordt het gewoon uitstel van de klimaatdoelstellingen?

 

Toekomst

Fenix Services levert altijd de laatste nieuwe technologische diensten.
Zo zijn alle diensten gebaseerd op de nieuwste IP Technologie en Internet of Things (IoT)
WiFi wordt Wifi met marketing, Pinterminal zijn standaard met NFC zodat je ook met je mobiele telefoon kunt betalen en een klassieke telefooncentrale op ISDN wordt bellen vanuit de cloud.
Het in- en uitschakelen van beveiligingssystemen gebeurt middels draadloze tags.
En al deze diensten worden geleverd, beheerd en aangesloten door één bedrijf, één leverancier, allemaal onder één dak.

Eén partner waar u voor alle ICT diensten terecht kunt en waar u van op aan kunt.

Dat is Fenix Services, wel zo’n vertrouwd gevoel.

Over de auteur

René Nuiver author

René Nuiver, 47 jaar en een paar maanden jong. Na de HAVO, NIMA SALES A en NIMA SALES B heb ik de eerste kennis van ICT diensten opgedaan bij het toenmalige Liberfone. Daar leerde ik de eerste kneepjes van ICT diensten en na wat omzwervingen bij toenmalige klanten en partners begon ik in 2007 voor mezelf als succesvolle ondernemer. Inmiddels ben ik in 2017 een nieuwe onderneming begonnen waarbij het dienstenportfolio is uitgebreid naar Marketing. De diensten die ieder bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn met u als middelpunt en niemand anders. Meer weten..... zie www.fenixservices.nl