Zakelijk Internet

Supersnelle zakelijke internetverbinding tegen minimale kosten
Uw medewerkers vormen de kern voor uw succes. Logisch dat zij snel en flexibel, anytime en anywhere, moeten kunnen werken. Bij Fenix Services krijgt u, waar u ook maar gevestigd bent, altijd de maximale DSL bandbreedte die beschikbaar is op locatie.
Fenix Services zorgt ervoor dat uw medewerkers overal, waar ook ter wereld, op kantoor of elders, kunnen werken. Zodat u volle kracht vooruit kunt en succesvol kunt zijn in uw branche.

Iedere applicatie van afstand te bereiken met onze veilige VPN oplossingen
In welke omgeving u ook werkt en met welke applicaties of apps u werkt, uw interne netwerk hoeft geen belemmering te zijn om gebruik te kunnen maken van onze diensten.

Verdere voordelen:
– Bestaande interne IP nummerplannen kunnen gemigreerd worden, wel zo makkelijk!
– Realiseren en beheren van VPN verbindingen
– Uitstekende samenwerkingen met ICT softwarepartijen, waaronder kassa softwarepartijen en vastgoed-organisaties

WiFi:
Natuurlijk kan Fenix Services ook zorgen voor uitstekende WiFi bereik zodat u iedere plek in uw bedrijf kunt voorzien van draadloos internet. Dit doen wij niet via een “standaard” accesspoint, maar via een hoogwaardig kwalitatieve betaalbare oplossing.

In onze oplossing maken wij gebruik van specifieke beheerde accesspoints die aangesloten worden op een centrale controller in ons datacenter. Zo is uw WiFi netwerk eenvoudig op afstand te beheren en kunnen we heel makkelijk een scheiding maken in de verschillende beveiligde netwerken. AVG-proof.