Over Ons

Welkom

Hartelijk dank voor je bezoek op de website van Fenix Services.
Onze “bewezen” totaaloplossing in ICT heeft reeds haar sporen verdiend in de afgelopen 11 jaar.
Wordt u ook helemaal gek van zaken doen met allerlei verschillende leveranciers, waarbij u iedere keer van het kastje-naar-de-muur gestuurd wordt en de kosten de pan uit rijzen?
Dan wordt het tijd om zaken te doen met een bedrijf die samen met haar partners en 40 medewerkers u volledig kan voorzien bij uw algehele ICT vraagstukken.
Zo kunt u zich rustig bezig houden met uw core werkzaamheden en dat is wel zo fijn!

Waar staan wij voor?

Missie

De missie van Fenix Services is om uw bedrijf nog succesvoller te maken. Dat betekent dat we u helpen bij een goede inrichting van al uw ICT diensten en u voorzien van de juiste marketing tools. Zo kunt u met een goede basis in communicatiediensten en een uitstekende uitstraling uitgroeien tot een nog succesvollere onderneming. Making your company successful.

 

Kernwaarden

Fenix Services heeft een aantal kernwaarden waar wij voor staan.

 

Authenticiteit

Fenix Services staat voor trouw blijven aan de eigen persoonlijkheid of karakter ondanks externe impulsen.
Bij Fenix Services staat iedere medewerker voor oprechtheid en echtheid, dus geen dubbele agenda’s. What you see is what you get.

 

Duurzaamheid

In 2014 hebben de Verenigde Naties 17 doelen opgesteld, die  bijdragen aan een betere wereld.
Fenix Services zet zich in voor één van de 17 doelen die de Verenigde Naties heeft gesteld.

Fenix Services heeft doel 5 geadopteerd: Gelijkheid van Vrouwen en Mannen.
Anno 2017 is het bijvoorbeeld nog steeds zo dat één op de drie vrouwen psychisch of seksueel misbruik ervaart.

Fenix Services zet zich in voor gelijke rechten tussen mannen en vrouwen en komt op voor al deze vrouwen. Zo steunen wij initiatieven die gelijke rechten voor mannen en vrouwen vertegenwoordigen zodat iedereen zich veilig kan voelen en een gelijke kans heeft.

Fenix Services zal 1 % van haar winst ten gunste stellen aan dit goeie doel, ook zal zij 1% van haar diensten kosteloos voor dit doel inzetten en zal iedere medewerker 1% van haar tijd schenken.

 

Doe maar minder interessant en meer geïnteresseerd

In al onze acties en gesprekken draait het niet om ons maar om u. Wij zullen dan ook te allen tijde uw wensen centraal stellen en dat begint met oprechte interesse in u als klant. Hierdoor zal ons aanbod altijd aansluiten bij uw vraagstelling.

 

Service met een smile

Fenix Services gaat uit van de ideologie dat wij met onze klanten omgaan zoals wij zelf ook graag behandeld zouden willen worden. Dat betekent dat onze medewerkers zich uitstekend kunnen inleven in u als klant. Onze medewerkers zijn oplossingsgericht, met kennis van zaken, zodat iedere klant snel en adequaat geholpen kan worden. Service met een smile dus!

 

Altijd Win-Win situatie

Fenix Services zal bij ieder overeengekomen voorstel uitgaan van een Win-Win situatie en zo betaalt u een eerlijke prijs voor onze diensten. Geen verrassingen achteraf dus. Zo komt u bij Fenix Services nooit voor onverwachte verrassingen te staan als u met onze helpdesk belt, u betaalt gewoon een van te voren afgesproken prijs voor service. Ook de jaarlijkse indexatie van diensten doen wij niet aan gedurende de looptijd van het contract. U betaalt alleen hetgeen er is afgesproken, wel zo fijn.

 

Bent u benieuwd naar ons persoonlijke verhaal?
We vertellen het u graag!

Contact